The smart Trick of petek tamiri That Nobody is Discussing

Wiki Article

Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Kampanyalardan haberdar olabilmem için kişisel verilerimin işlenmesini ve tarafıma elektronik ileti gönderilmesini kabul ediyorum.

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin Helloç de zor olmadığını göreceksiniz.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Peteklerde ısının tüm eve aynı oranla yayılmaması, özellikle peteklerin alt tarafında oluşan tortular nedeni ile alt kısımların ve bazı radyatörlerin hiçbir şekilde ısınmaması şeklinde problemler yaşanmıştır.

Bu parçaya kombinin dışını açarak eriştikten sonra parçanın yanmış mı arızalanmış mı değiştirilmesi gereken bir durumda mı olduğunu anlamak kombicinin uzmanlığına kalmıştır.

Bu fazla maliyeti ortadan kaldırmak adına petek bakımını aksatmamanız önerilir. Böylece tam ve verimli bir şekilde eviniz ve iş yerleriniz ısınacaktır. Ekonomik bir hizmetin yanı sıra kalıcı bir hizmettir.

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robotic makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

Faturalarınızda tasarruf yapmış olursunuz ısıtma kabiliyeti yüksek iken az ısı vermek ayarların yükseltilmesi demektir. Bu yüksek ayar ise faturanıza fazladan masraf olarak yansır.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum 20 yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı petek tamiri yaptırmanı öneriyoruz.

It seems like you were misusing this function by heading too rapid. You’ve been quickly blocked from making use of it.

Su sızdıran boyalı veya boyasız, steel veya plastik kalorifer peteği delik tamiri, havlupan delik tamiri için; epoksi macun kullanabilirsiniz. Kılcal çatlaklarda ve boyasız peteklerde ise; metallic epoksi yapıştırıcısı kalorifer petek delik tamiri için uygundur.

Ustamız tam zamanında geldi. İşini hızlıca yaptı ve yaparken neyin ne olduğunu anlatarak beni de bilgilendirdi. Ellerinize sağlık… B

Report this wiki page